Häst på Grindängen

Stallet på Grindängen

Nybyggt stall med modern och ekologisk hantering.

 

Stallet präglas av ljus och funktionell inredning som kräver ett minimum av underhåll under överskådlig framtid. Vidare kommer all belysning så långt dagens teknik tillåter ske med energi- effektiv LED teknik.

 

 

 

 

 

Stallplats uthyres med helinackordering med alla daglig sysslor, såsom in- o utsläpp, fodring, motion och täckeshantering. Vi har samarbete med Mälardalens främsta experter inom sina kunskapsområden för hästens välbefinnande. Det kommer att hållas kurser för ryttare o häst i samverkan vilket leder till en hållbar framtid tillsammans. Hästen behöver en del annan omvårdnad också såsom proffsig hovslagare, massage, stretching efter träning, akupunktur , laserbehandling och tandläkare. Våra samarbetspartner finns på plats vissa dagar i veckan för att se till att rehabiliteringsvistelsen på Grindängen ska bli så effektiv och framgångsrik som möjligt för varje individ som behandlas här.

Ridhuset på Grindängen

Nybyggt ridhus med professionellt ridhusunderlag med sju olika fibrer för bästa välbefinnande för hästen och bästa förutsättningar för professionell rehabilitering och träning.

- Mars 2014 slutbesiktiagades ridhuset och öppnades för allmänheten.

- Ridbanemått: 20x60

- Underlag: silikatsand med 7 olika fibersorter

- Isolerat för bästa möjliga vinterkomfort

- Energieffektiv LED belysning

- Hinder finns att tillgå

- Är öppet alla dagar mellan kl 7-22

.

Professionell hästrehab

Häst 0 Rehab

Grindängen 1

725 98 Västerås

 

daniela.holmquist@telia.com

Daniela Holmquist

+46 702 202111

www.hastorehab.se

Kontakta

DaVi Konsult

Grindängen 1

725 98 Västerås

 

bosse@davikonsult.se

Bo Hansson Holmquist

+46 702 190530